Geslaagde Olympische Inloopavond bij Curling Club Friesland

Geslaagde Olympische Inloopavond bij Curling Club Friesland

0

HEERENVEEN – Op dinsdag 13 februari jl. organiseerde Curling Club Friesland een Olympische Inloopavond tijdens de reguliere training in Thialf.

De avond was vrij toegankelijk voor eenieder die een keertje kennis wilde maken met deze Olympische sport. Extra bijzonder was het dat Carlo Glasbergen van de Nederlandse Heren selectie aanwezig was op deze avond om de clinics te begeleiden.

Met ongeveer 15 belangstellenden was de clinic zo goed als vol. De avond begon met een warming-up onder leiding van Carlo, waarna de gasten en de leden van CCF het ijs op gingen. Onder leiding van enkele instructeurs van CCF en Carlo, kregen de gasten les in de beginselen van curling. Ook de leden van CCF zelf konden rekenen op tips en coaching door Carlo. De sfeer was goed en de gasten poogden enthousiast om de stenen zo goed mogelijk te gooien. Aan het einde werd er nog even gezellig nagepraat door iedereen. CCF kan terugkijken op een geslaagde avond en mag waarschijnlijk een aantal clinicgasten nog een keer terug verwelkomen!

Foto’s: ©Koos Lanting

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend