Eetcafé de Lachende Koe kijkt terug op een bewogen jaar - GrootHeerenveen

Eetcafé de Lachende Koe kijkt terug op een bewogen jaar

0

HEERENVEEN – Eetcafé de Lachende Koe vierde 8 februari jl. haar eerste verjaardag. In dit bewogen jaar met een hoop pieken en dalen kijkt bedrijfsleidster Angela Verbaarschot  terug op een succesvol jaar.

De eerste maanden na de opening waren extreem druk, maar zoals verwacht waren de daaropvolgende maanden beduidend rustiger. Gelukkig heeft ‘de koe’ de loop er inmiddels aardig in. “De mensen weten ons steeds beter te vinden, en we zien veel inmiddels bekende gezichten regelmatig terug”.

Sinds de verbouwing vorig jaar januari heeft het team er alles aan gedaan om het restaurant op de kaart te zetten. “ Zoals altijd bij een nieuw bedrijf zit er in het begin een hoop verloop in de mensen die er werken en moeten de ‘kinderziektes’ er nog uit. Maar we hebben inmiddels een vast team met fijne mensen die keihard werken om er met z’n allen een succes van te maken”.

Angela ziet het komende jaar zonnig tegemoet. “plannen voor de toekomst zijn er altijd, maar we blijven ons vooral focussen op wat echt belangrijk is voor ons: Lekker eten in een prettige omgeving”. Zowel voor lunch en diner kan men hier altijd voor een zacht prijsje terecht met het in-Koe-Sief’concept: een lunch of diner inclusief drankjes voor een vaste prijs met een uitstekende service!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend