Yara van Kerkhof: "Ik denk dat ik het nog niet helemaal besef" - GrootHeerenveen

Yara van Kerkhof: “Ik denk dat ik het nog niet helemaal besef”

0

HEERENVEEN – Yara van Kerkhof heeft verrassend zilver gewonnen op de Olympische 500 meter.

De 27-jarige shorttrackster uit Heerenveen kende een slechte start, maar profiteerde van een valpartij van de Britse Elise Christie en diskwalificatie van de Koreaanse Choi Min-jeong. Het leverde haar Olympisch zilver op.

“Ik denk dat ik het nog niet helemaal besef”, zei Van Kerkhof een klein uur na haar race tegen de NOS. “Dit is waar je voor werkt en waar je van droomt. Ik ben heel blij dat het nu gelukt is op het moment dat het moet.”

“Met brons was ik al superblij. Het was best een spannende rit.”

Foto: ©Martin de Jong

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend