De jacht op de schaatskampioenen van de toekomst is geopend - GrootHeerenveen

De jacht op de schaatskampioenen van de toekomst is geopend

0

HEERENVEEN – Droom jij ervan om wereldkampioen schaatsen te worden? Doe dan mee aan de Friese Schaatsbattle!

Schaatsbattle

Zit je op de basisschool, ben je 6 jaar of ouder en (nog) geen lid van een wedstrijdvereniging? Geef je dan op voor onze schaatsbattle en misschien word jij later de nieuwe wereldkampioen! Tijdens deze battle testen wij jouw schaatstalent. Ben je goed in sierlijke rondjes, schaats je hard vooruit, of ben je juist een topper op ijshockeyschaatsen? We zijn op zoek naar allerlei soorten talent, dus doe mee en wie weet ben jij de enige echte Schaatsbikkel 2018!

Zoektocht naar kinderen met schaatstalent

In samenwerking met het Gewest Fryslan organiseert Sportbikkel de allereerste Friese Schaatsbattle. Schaatsen hoort bij Friesland, net als de kampioenen die daar uit voort komen: al meer dan 100 jaar levert Friesland grote kampioenen in alle schaatsdisciplines. Daarom is men nu op zoek naar nieuw talent waardoor we ook in de toekomst kunnen juichen. Maar, kampioen worden is niet het enige doel: iedereen die een beetje schaatstalent heeft kan meedoen. Want schaatsen is leuk én je wordt er super fit van.

Jury

Sportbikkel zoekt de beste schaatsers van Friesland in verschillende disciplines. Van kunstrijden tot langebaanschaatsen en van shorttrack tot ijshockey: alles is mogelijk! We hebben een vakkundige jury van bekende schaatsers aangesteld die tijdens de finale dé Schaatsbikkel 2018 zal kiezen. Deze jury bestaat o.a. uit Douwe de Vries, Rintje Ritsma en Annamarie Thomas.

Voorrondes

De voorrondes vinden plaats op twee verschillende ijsbanen zodat iedereen dicht bij huis kan meedoen. Tijdens de voorrondes zullen specialisten jouw talent bekijken.

Dinsdag 27 februari

Thialf Heerenveen

Aanvang 11.30 uur tot 16.00 uur

Woensdag 28 februari

11 Stedenhal Leeuwarden

11.30 uur tot 16.00 uur

Finale

Tijdens de finale mag jij samen met 20 andere finalisten schitteren op de baan. Natuurlijk mag je ook jouw eigen fanclub meenemen. Je familie, je schoolklas, het maakt niet uit. Zolang jij maar goed wordt aangemoedigd, net als een echte kampioen!

Zondag 18 maart

11 Stedenhal Leeuwarden

16.00 uur tot 20.00 uur

Word jij de Schaatsbikkel 2018?

Meld je snel aan en doe mee! Voor vijf euro heb je de schaatsdag van je leven. Als je zelf niet in het bezit bent van een paar goede schaatsen is dat geen enkel probleem, je kunt bij ons een paar lenen. Onder begeleiding van ervaren coaches neem je deel aan het volledige programma van de voorrondes. Iedere deelnemer ontvangt een speciale Sportbikkel herinnering én maakt natuurlijk kans op de eretitel Schaatsbikkel 2018.

Aanmelden

Schrijf je in via vanplan.nl bij het evenement ‘schaatsbattle’.

Let op: vol= vol!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend