Het is gebeurd met inpandige horeca rookruimtes - GrootHeerenveen

Het is gebeurd met inpandige horeca rookruimtes

1

HEERENVEEN / DEN HAAG – Het gerechtshof in Den Haag heeft de vereniging Clean Air in het gelijk gesteld ten aanzien van haar eis om ook de speciale inpandige rookruimten in de horecabedrijven te verbieden.

En daar zijn de meeste horecaondernemers, die speciale voorzieningen hebben getroffen, niet blij mee. Sterker nog de angst bestaat dat het verbod gaat leiden tot overlast op straat. Er is nog hoger beroep mogelijk tegen de uitspraak.

Via GrootSneek.nl

1 reactie

  1. Clean Air ?? Bullshit. Ze hebben de verkeerde naam gekozen: FARC was beter geweest en meer gericht op het werkelijke doel: Fanatieke Anti Rook Club. Aan andersoortige luchtverontreiniging wordt geen actie ondernomen terwijl fijnstof minstens zo schadelijk is als tabaksrook…… Voor alle duidelijkheid: ik ben zelf een niet roker. Heb echter minder moeite met tabaksrook dan met naar zweet stinkende mensen of geurstoffen die de zweetlucht moeten camoufleren. Ondernemers die eerst stevige investeringen hebben gedaan om rookruimtes te creeren worden nu mogelijk om zeep geholpen.
    Nu is het de tabaksindustrie. Straks volgen nog andere verslavende zaken welke mogelijk dodelijke slachtoffers kunnen hebben zoals b.v. alcohol, smartphones (want appen in het verkeer lijkt ook verslavend) Er worden gewoon dingen verzonnen om de burger maar zo goed mogelijk onder de duim te krijgen.

X
X

Deel dit met een vriend