Zoekactie naar hond op eilandje in recreatiegebied De Heide - GrootHeerenveen

Zoekactie naar hond op eilandje in recreatiegebied De Heide

0

HEERENVEEN – De brandweer van Heerenveen kreeg maandagavond melding van een hond op een eiland in recreatiegebied De Heide.

De Stabij was met zijn baasje aan het wandelen, dook in het water en zwom naar het eilandje. Hier hield het dier zich lange tijd schuil. Omdat de Heerenveense brandweer niet bij het dier kon komen werd het oppervlakte reddingsteam uit Wolvega opgeroepen om met een boot naar Heerenveen te komen.

Ondertussen was de hond via een andere weg weer naar de kant gezwommen en naar de auto van zijn baasje gelopen. Hier zat het dier keurig te wachten. De brandweer uit Wolvega kon onverrichter zake terugkeren.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend