Liefdevolle editie van POPstad Heerenveen in café Bleeker - GrootHeerenveen

Liefdevolle editie van POPstad Heerenveen in café Bleeker

0

HEERENVEEN – Het Valentijnsweekend  wordt op vrijdag 9 februari om 21.00 uur gestart met een liefdevolle editie van POPstad Heerenveen, Kort & LIEF in Café Bleeker aan Oude Koemarkt 8 in Heerenveen.

Tijdens deze romantische avond wordt het aanwezige publiek getrakteerd op prachtige optredens van verschillende Sing en Songwriters en bands. Alle optredens hebben een eigen stijl en karakter dus voor ieder wat wils.

Deze avond wordt georganiseerd door POPstad Heerenveen. Heerenveen en omgeving heeft veel muziektalent die POPstad Heerenveen een podium wil geven.  Met elke keer een ander thema, op een andere locatie en een andere programmering.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend