Politie zoekt getuigen van mishandeling op Burgemeester Falkenaweg - GrootHeerenveen

Politie zoekt getuigen van mishandeling op Burgemeester Falkenaweg

0

Heerenveen – Op maandag 22 januari rond 13:30 uur kwam er bij de politie een melding  binnen van een mishandeling op de Burgemeester Falkenaweg in Heerenveen.

Toen de politie ter plaatse was bleek dat de verdachte, een 30-jarige man uit Oudeschoot, al weg was gereden. Hij kon kort daarop in de omgeving aangehouden worden. Hij is voor onderzoek ingesloten aan het politiebureau.

Het slachtoffer, een 30 jarige man uit Hoogeveen, was door de mishandeling gewond geraakt aan zijn hoofd en heeft aangifte gedaan. In zijn aangifte vertelde hij dat er een man en een vrouw tijdens de mishandeling zijn gestopt en uit hun auto stapten. Hierdoor stopt het gevecht en ging de verdachte weg.

De politie is nu op zoek naar de man en vrouw die tijdens de mishandeling zijn gestopt en uit hun auto zijn gestapt en richting de ruzie zijn gelopen. Herken jij je hierin, of weet jij wie de politie als getuige zoekt? Of ben jij getuige geweest van deze ruzie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend