Drie Heerenveense oplichters door politie aangehouden - GrootHeerenveen

Drie Heerenveense oplichters door politie aangehouden

0

HEERENVEEN – De Heerenveense politie heeft dinsdag twee mannen van 21 en 27 oud en een vrouw van 29 jaar uit Heerenveen aangehouden op verdenking van oplichting.

De afgelopen maanden kwamen er meerdere aangiftes en meldingen bij de politie binnen dat er pakketjes waren bezorgd en deze daarna niet werden betaald. In totaal gaat het om meer dan tientallen bestelde orders waarvan het merendeel aan de verdachten is geleverd. Deze pakketjes werden besteld bij verschillende landelijke postordebedrijven.

Hierop is het crimeteam een onderzoek naar deze aangiftes gestart. Dit resulteerde in de aanhouding van drie verdachten op verschillende locaties in Heerenveen. In een woning in de wijk De Greiden werd onder leiding van de rechter commissaris een huiszoeking gedaan. Daarnaast is ook nog een garagebox doorzocht. Tijdens de huiszoekingen zijn verschillende goederen waaronder kinderspeelgoed, kleding, geld en gegevensdragers in beslag genomen. Deze zijn overgebracht naar het politiebureau en zullen nader onderzocht worden.

 

De verdachten zijn in verzekering gesteld en worden verhoord. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend