Overval op tankstation in centrum Heerenveen - GrootHeerenveen

Overval op tankstation in centrum Heerenveen

0

HEERENVEEN: Dinsdagavond rond kwart voor negen uur is het tankstation aan het Burgemeester Kuperusplein in het centrum van Heerenveen overvallen.

Volgens een Burgernetoproep gaat het om een man van ongeveer 50 jaar oud. Hij is 1.90 meter lang en draagt een geel-beige jas met capuchon. De overvaller is waarschijnlijk richting het centrum gerend. Het is niet duidelijk wat de man heeft buitgemaakt. De politie is met veel eenheden op zoek naar de dader.

De politie vraagt mensen die denken dat ze de overvaller zien om direct 112 te bellen!

Precies een week geleden op dinsdagavond 9 januari was er ook al een overval in Heerenveen. Toen was Plaza Snackpaleis aan de Marktweg het doelwit. Gezien de verschillen in het signalement gaat het naar alle waarschijnlijkheid niet om dezelfde dader.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend