Nieuwjaarsreceptie sc Heerenveen: We moeten keihard blijven werken - GrootHeerenveen

Nieuwjaarsreceptie sc Heerenveen: We moeten keihard blijven werken

0

HEERENVEEN – Maandagavond vond de nieuwjaarsreceptie van sc Heerenveen in het Abe Lenstra stadion plaats.

Net als vorig jaar was de receptie voor zowel OSSH-leden, supporters, medewerkers als vrijwilligers toegankelijk. Een kleine 800 genodigden kwam in de OSSH samen om te proosten op het nieuwe jaar.

Algemeen directeur Luuc Eisenga ging in zijn speech in op het afgelopen jaar, maar keek ook vooruit. “We hebben behoorlijk grillig gepresteerd. Grilliger dan we hadden gehoopt, met hele goede wedstrijden, maar ook mindere. We willen de play-offs halen. Dus moeten we nog twee plaatsen stijgen”, aldus Eisenga. “We willen een stabiele subtopper worden en dus moeten we concurreren met clubs als AZ, Vitesse en Groningen. Dit betekent dat we keihard moeten blijven werken en structureel beter zullen moeten worden. We bestaan bijna 100 jaar en het absolute doel is dat we hier over 100 jaar nog altijd betaald voetbal spelen.”

Behalve Eisenga kwamen ook trainer Jurgen Streppel en aanwinsten Dave Bulthuis en Martin Hansen aan het woord. Laatstgenoemde werd als verrassing voor de aanwezigen op het podium gepresenteerd. Hansen gaf te kennen blij te zijn met zijn terugkeer, maar had daarbij wel gemengde gevoelens in verband met de blessure van Warner Hahn. “Ik ben blij om hier weer te zijn, maar voor Warner is dit heel vervelend. Ik hoop met Heerenveen een goede tweede seizoenshelft te draaien en ben klaar om de concurrentiestrijd aan te gaan”, aldus Hansen, die ook te kennen gaf flink door te hebben getraind en topfit te zijn.

Bekijk hieronder een impressie van de avond.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend