Gedichtenavond met muziek in bibliotheek Heerenveen - GrootHeerenveen

Gedichtenavond met muziek in bibliotheek Heerenveen

0

HEERENVEEN – Op maandagavond 29 januari krijgen poëzieliefhebbers de kans één of meer gedichten voor te dragen in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen.

Dit mogen gedichten van eigen hand zijn, maar ook kan poëtisch werk van een ander worden voorgelezen. Aanmelden is mogelijk tot en met woensdag 24 januari. Feandichter Edwin de Groot en schrijver Karst Berkenbosch verlenen hun medewerking aan deze gedichtenavond. Kunstencentrum Ateliers Majeur verzorgt de muzikale omlijsting. De aanvangstijd is 19.30 uur en de toegang is gratis. Belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom.

Ieder die dat wil kan een bijdrage leveren aan de gedichtenavond. Deze vindt plaats in het kader van de landelijke Poëzieweek (25 tot en met 31 januari), die dit jaar als thema ‘Theater’ heeft. Deelnemers aan de gedichtenavond zijn niet verplicht zich aan dit thema te houden.

Medewerkenden

Feandichter Edwin de Groot brengt binnenkort een nieuwe Nederlandstalige dichtbundel uit. Schrijver Karst Berkenbosch uit Oldeberkoop draagt voor uit eigen en andermans werk. Daarnaast lezen cursisten die op 17 januari de poëzieworkshop van Friesland Schrijft in de bibliotheek hebben gevolgd hun gedichten voor. Docent(en) en leerlingen van Ateliers Majeur wisselen de gedichten in vier blokjes van vier minuten af met toegankelijke, goed in het gehoor liggende muziek.

Aanmelden om voor te dragen kan in de bibliotheek, telefonisch (0513-626675) en door een mailtje naar de bibliotheek (heerenveen@bibliothekenmarenfean.nl) te sturen. Vermeld hierbij naam, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd en de auteur(s) en titel(s) van het ten gehore te brengen dichtwerk. De bibliotheek neemt vervolgens contact op.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend