Cliënten Talant genieten van Wintercircus Arlette Hanson

Cliënten Talant genieten van Wintercircus Arlette Hanson

0

HEERENVEEN – Een volle theaterzaal in het Posthuis vrijdagmiddag tijdens de voorstelling ‘Fraaie Fratsen’ van Wintercircus Arlette Hanson.

Zoals ieder jaar was de middagvoorstelling weer bedoeld voor de cliënten van Talant. Deze groep bezoekt ieder jaar een voorstelling van het Wintercircus. Het publiek genoot weer van de fratsen, stunts en live muziek van de Internationale artiesten.

Het jaarlijkse circusspektakel van Arlette Hanson, die zelf in Heerenveen woont, is al 39 jaar het grootste rondreizende theatercircus in Nederland en ontving in die tijd ruim een miljoen toeschouwers. De nieuwe circusvoorstelling ‘Fraaie Fratsen’ zit weer vol adembenemende acrobatiek, razendsnelle jongleurs, livemuziek en heel veel humor. De acts staan niet op zichzelf, maar worden aan elkaar geregen in een show vol fenomenaal ensemblewerk. De vrolijke en kleurrijke voorstellingen van Wintercircus Arlette Hanson zitten vol internationale topartiesten en benaderen steeds meer de vermaarde voorstellingen van Cirque du Soleil en Cirque Eloize. Het publiek kijkt naar een pretpark vol internationale attracties. De circuskunstenaars nemen het publiek mee in een achtbaan van emoties.

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend