JCI schenkt computerschermen aan De Barones - GrootHeerenveen

JCI schenkt computerschermen aan De Barones

0

HEERENVEEN – Donderdagavond heeft JCI Heerenveen Steunpunt de Barones in Heerenveen verblijd met een drietal grote computerschermen, een whiteboard en een vaatwasser die gefinancierd zijn door meerdere acties van JCI Heerenveen in het afgelopen jaar.

Steunpunt de Barones is een maatschappelijke organisatie waar jaarlijks zo’n 2500 hulpvragen binnen komen op het gebied van sociale wet- en regelgeving. Tijdens de inloopspreekuren van de Barones kan men met vragen en voor hulp en advies langskomen in het Steunpunt in Wijkcentrum de Kempenear in Heerenveen.  

 JCI Heerenveen is een vereniging van jong actieve mensen tot 40 jaar die wonen of werken in de omgeving Heerenveen. Persoonlijke ontwikkeling van haar leden is het voornaamste doel van de vereniging. Met als motto “Learning by doing” zetten leden zich in voor allerlei positieve projecten met een uitgesproken maatschappelijk karakter waarvan Steunpunt de Barones een goed voorbeeld is.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend