Beleef de Ketlikerheide tijdens een stiltewandeling - GrootHeerenveen

Beleef de Ketlikerheide tijdens een stiltewandeling

0

KATLIJK – Ben jij al dat gekakel om je heen wel een keertje zat en gun jij je oren wat rust? Ga dan zondag 14 januari mee op een stiltewandeling van It Fryske Gea.

Tijdens deze wandeling kun je in alle rust genieten van de natuur op de Ketlikerheide. Door de stilte gaan uw andere zintuigen op scherp staan, waardoor we de natuur op een hele andere manier beleven.

Daarnaast vergroot de stilte de kans op het zien van dieren die je normaal afschrikt tijdens het praten. Dit terrein is, zoals de naam al verklapt, voornamelijk begroeid met heide. Deze wordt afgewisseld met gras en water. De geelgors voelt zich helemaal thuis in dit halfopen landschap en dankzij de stilte komt u hem misschien zelfs wel tegen.

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00 uur) via onderstaand formulier of 0512-381448.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend