Favorieten door naar finale NK shorttrack

Favorieten door naar finale NK shorttrack

0

HEERENVEEN – Favorieten Sjinkie Knegt, Itzhak de Laat en Dennis Visser hebben zich zaterdag tijdens de eerste dag van het NK Shorttrack in Thialf op alle afstanden geplaatst voor de finales, die zondag verreden worden.

Rianne de Vries kwam niet zonder kleerscheuren door de voorrondes. De Akkrumse  plaatste zich wel voor de halve finale van de 1.000 meter, maar kreeg in de voorrondes van de 1.500 meter last van haar enkel doordat ze in aanraking kwam met Yara van Kerkhof die daarvoor een penalty kreeg. De Vries ging door naar de volgende ronde, maar moest deze aan haar voorbij laten gaan. Voor de zekerheid zal ze zich melden in het ziekenhuis om naar de enkel te laten kijken.

Suzanne Schulting uit Tijnje, is ziek en doet niet aan het NK.

Foto’s: ©Koos Lanting

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend