Open repetitie Heerenveens Huisorkest

Open repetitie Heerenveens Huisorkest

0

HEERENVEEN – Op woensdag 17 januari om 14.00 uur houdt de muziekgroep “het Heerenveens Huisorkest” olv Paul vd Voort open repetitie.

Het is de eerste keer op de nieuwe tijd, want voorheen speelde de groep altijd op dinsdagavonden. De muziekgroep is bijzonder toegankelijk en heeft geen uitvoeringen. Iedere middag dat er gespeeld wordt is het weer een feest met muziek van alle tijden en voor diverse instrumenten zoals dwarsfluit, blokfluit, strijkers, accordeon, piano, gitaar, fagot. Voor de speelmiddagen wordt de zaal in Heremastate gehuurd die veel ruimte biedt en goed verwarmd is. Belangstellenden kunnen gewoon komen luisteren en meespelen.

Even een mailtje van tevoren is wel handig zodat de dirigent voor voldoende bladmuziek kan zorgen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend