Team Houwitzer knalt het jaar uit met nieuw carbitkanon

Team Houwitzer knalt het jaar uit met nieuw carbitkanon

0

AKKRUM – Ook dit jaar organiseert Team Houwitzer weer de inmiddels traditionele jaarafsluiting op de Polsleatwei te Akkrum.

,,Met trots willen we dan ons nieuwe kanon demonstreren, waaraan de laatste maanden hard is gewerkt door het ontwikkelteam van Team Houwitzer. Dit nieuwe kanon bestaat uit 12 kleine kanonnen strategisch geplaatst op een wiel. Door een automatisch draaimechanisme willen we een mitrailleur effect creëren met behulp van carbidkanonnen. Natuurlijk zijn onze 15 reguliere kanonnen ook weer aanwezig om het jaar weer knallend uit te luiden” laten de mannen van Team Houwitzer weten.

Vanaf 11.00 uur zullen de eerste schoten klinken.

Na het succes van vorig jaar, wordt ook dit jaar weer een carbidschietclinic voor kinderen georganiseerd voor de jeugd van 6 t/m 10 jaar. Aanvang is weer om 16:00 uur en opgave via emailadres:  h.gaarman@upcmail.nl. Wees er op tijd bij om teleurstellingen te voorkomen!

Na afloop van de kidsclinic is het weer tijd om de dag af te sluiten met een grote en spectaculaire vuurwerkshow! Er zal groots uitgepakt worden. Een ieder is van harte welkom om dit spektakel bij te wonen. De vuurwerkshow start om 17.45.

Ook aan de inwendige mens is weer gedacht. Er is  een divers aanbod van eten en drinken zoals lekkere balletjes, vlees van de bbq en snert. Wat kost dit? Helemaal niks… Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld zodat Team Houwitzer dit elk jaar weer kan doen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend