Guhnen beste oliebollenkraam van Friesland - GrootHeerenveen

Guhnen beste oliebollenkraam van Friesland

1

HEERENVEEN – De oliebollen van Guhnen scoren een ruime voldoende in de AD Oliebollentest.

Guhnen is de enige oliebollenkraam in Friesland die door het AD getest is en scoorde een 7,5.  ,,Ik mag me dus de beste oliebollenkraam van Friesland noemen. Das toch weer even een mooie opsteker” aldus Heinrich Guhnen van de gelijknamige oliebollenkraam aan de Pleinweg in het centrum van Heerenveen.

Ieder jaar test het AD oliebollenkramen en bakkerijen. Bakkerij Vliegende Hond uit Wolvega scoorde ook zeer goed met een derde plaats. Dit is de enige Friese bakkerij die getest is door het AD.

Al 27 jaar staat oliebollenboer Heinrich Guhnen samen met zijn vrouw Miranda en dochter Shanna in Heerenveen. De kraam staat drie maanden lang op de hoek  Pleinweg/Sieverstraat.

Gühnen is inmiddels meer dan 30 jaar ervaren in de exploitatie van gebakkramen en oliebollenkramen. “We maken gebruik van hoogwaardige en professionele oliebollenmachines, en zijn in het bezit van diverse diploma’s. Dankzij onze ruim 30 jaar opgedane ervaring wordt uitstekende kwaliteit aan onze klanten geboden” sluit  Guhnen af.

Voor de oliebollenbakker breken drukke dagen aan. Op oudejaarsdag is de kraam vanaf 08.00 uur open en worden er duizenden oliebollen aan de man gebracht.

1 reactie

  1. Guhnen gefeliciteerd ! Toch wil ik een persoonlijke kanttekening plaatsen: Het AD test niet ALLE bakkers. (Zou ook niet te doen zijn denk ik) Smaak is ook iets persoonlijk ! Zeker te weten. Heb 1 x bij Guhnen gekocht om te proberen. Helaas niet mijn smaak. Zolang ik mij kan heugen haal ik ze bij de kraam op het Molenplein; zolang ik me kan heugen vind ik die het lekkerst, Zo zullen anderen het bij een ander beter vinden of hun eigen baksels. Dus; Ga gewoon uit van uw eigen smaak en niet van wat anderen vinden !!!
    Tenslotte wens ik iedereen een goed, maar vooral gezond 2018.

X
X

Deel dit met een vriend