Koffie voor brandweer na brandje bij De Koningshof - GrootHeerenveen

Koffie voor brandweer na brandje bij De Koningshof

0

HEERENVEEN – Op eerste kerstdag kreeg de brandweer kort na het middaguur melding van een keukenbrand bij Restaurant De Koningshof aan de Prinsenweg.

De brandweerlieden lieten de kerstlunch even voor wat het was en gingen op pad naar het restaurant. Ter plaatse bleek alles gelukkig mee te vallen. Het keukenpersoneel had het brandje al geblust met een blusdeken. De brandweer deed een nacontrole en constateerde dat alles veilig was. Het pand liep geen noemenswaardige schade op.

De aanwezige gasten kregen weinig mee van het brandje.  Eigenaresse Kristel Koning bood de brandweerlieden een kopje koffie aan met wat lekkers. Na twintig minuten kon een ieder terug naar de kerstlunch.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend