Gym en livemuziek ontmoeten elkaar tijdens ‘It’s a kind of Christmas’

Gym en livemuziek ontmoeten elkaar tijdens ‘It’s a kind of Christmas’

0

HEERENVEEN – Heerenveen is een nieuwe kerstshow rijker. Onder de noemer ‘It’s a kind of Christmas’ gingen vrijdagavond turnen en livemuziek hand in hand.

Grote namen uit de turnsport zoals Céline van Gerner, Michel Bletterman en Carlijn Blekkink verleenden hun medewerking aan de nieuwe show voor het hele gezin. Ook werd samengewerkt met: de Trampolineschool Heerenveen, Adonis Drachten, De Acro Academy Noord-Nederland, Topsport Noord, RG Center Eleganza Utrecht en Wik-FTC .

Daarnaast werden optredens van talenten uit diverse disciplines van de turnsport en de muziekwereld gecombineerd met livemuziek. Daarbij is voor de gelegenheid een orkest en combo samengesteld onder leiding van dirigent en componist Hendrik de Boer en drummer Thomas Schiphof. Zij verzorgden de muziek samen met onder andere zangeres Cindy Oudshoorn. Dat alles vond plaats rondom het thema Kerst.

De show haakt aan op de viering van het 111-jarig bestaan van het Heerenveens Muziekcorps (HMC) in 2016 met als titel It’s a kind of magic. Vanuit het HMC is toen Topsport Noord benaderd met de vraag of zij een bijdrage konden leveren. Vanwege de fijne samenwerking is vervolgens GyMusic Productions opgericht.

De schitterende show kon rekenen op grote publieke belangstelling.

Foto’s: ©Koos Lanting

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend