Frisone Pazzo op feestelijke wijze geopend

Frisone Pazzo op feestelijke wijze geopend

0

HEERENVEEN – Donderdagmiddag is Italiaans restaurant Frisone Pazzo op feestelijke wijze geopend.

Tientallen genodigden kwamen een kijkje nemen in het nieuwste restaurant van Heerenveen. Na een openingsspeech van eigenaar Bert Jonker konden de gasten genieten van de meest heerlijke Italiaanse hapjes en uiteraard een bijpassend drankje.

Genieten van pure, eigentijdse Italiaanse gerechten in het hart van Friesland. Op topniveau bereid door ervaren chefkok Nick Twickler. Dat is waar Frisone Pazzo voor staat.

In de historische ambiance van het prachtige monumentale pand van de ‘Technische School’ aan de Burgemeester Falkenaweg in Heerenveen wordt u meegenomen op een culinaire reis naar het gastronomische Italië.

Met verstand van smaak en met aandacht voor mooie ingrediënten, serveert Nick Twickler op eigen wijze zijn pastagerechten, salades en andere Italiaanse culinaire lekkernijen. Smaakvol eten zonder opsmuk. De gerechten zijn bereid met producten die veelal rechtstreeks vanuit Italië naar Friesland worden gehaald. Frisone Pazzo biedt een tweegangen lunchmenu en een twee- of driegangen chefs menu. Van salade tot pasta, van vis tot vlees, de gerechten worden met ‘amore’ bereid. Vanzelfsprekend worden er passende wijnen geschonken of kan men gebruik maken van de met zorg samengestelde wijnkaart. Frisone Pazzo is geopend voor zowel de lunch als voor het diner.

In de januari editie van de GrootHeerenveen krant leest u de achtergronden van dit bijzondere restaurant!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend