Seniorenmiddag nieuw op Heerenveense Kerstmarkt - GrootHeerenveen

Seniorenmiddag nieuw op Heerenveense Kerstmarkt

0

HEERENVEEN – Nieuw op de kerstmarkt in Heerenveen is de Seniorenmiddag, die georganiseerd wordt op vrijdag 15 december.

Op deze middag zijn alle Heerenveense senioren vanaf 12.00 uur van harte welkom op het Gemeenteplein. Om 14.30 uur wordt de speciale middag geopend door Sc Heerenveen speaker Jouke de Vries en het muzikale duo Sjanz.

Meriant

Er zullen ongeveer zeventig senioren van Meriant naar de kerstmarkt gebracht worden voor een gezellige middag.  Een flink aantal studenten van het Friesland College staan klaar om de senioren te begeleiden tijdens een rondje kerstmarkt. Gedurende deze middag worden alle senioren (65+) getrakteerd op warme chocolademelk, kerstbrood en een oliebol.

Zaterdag 16 en zondag 17 december staat het centrum van Heerenveen weer geheel in het teken van de jaarlijkse kerstmarkt en diverse optredens en activiteiten. Hierover binnenkort meer….

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend