Afsluiting Community Art project De Muze - GrootHeerenveen

Afsluiting Community Art project De Muze

0

HEERENVEEN – Vorige week woensdag 29 november vond er in de Kas aan de Van Kleffenslaan 5 te Heerenveen een bijzondere ceremonie plaats.

Nadat burgemeester Tjeerd van der Zwan op 1 november jl. het Kunstproject van De Muze opende was er op 29 november een officiële afsluiting van het project. Voor deze speciale ceremonie hadden de initiatiefneemsters diverse mensen, bedrijven en organisaties uitgenodigd voor een hapje en een drankje. Om zo ook op gepaste wijze een aantal van hen te bedanken voor zijn of haar bijdrage aan het project.

Tijdens de afsluiting haalde Mirjam Torenbeek op symbolische wijze de ‘honing’ uit de ‘raat’ en las Marije Nutma verhalen voor, die wij gedurende de hele maand verzamelde en waarbij de mensen die mee bouwde aan het kunstwerk antwoord gaven op de vraag wat geluk voor hen betekende. Als Stichting De Muze kunnen wij terugkijken op een bijzondere en mooie maand, het was een succes en we hopen in de toekomst nog meer van dit soort projecten te kunnen initiëren voor de inwoners van de gemeente Heerenveen.

Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen en onze projecten? Volg ons dan op facebook of kijk op onze website www.demuze.frl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend