Kort en Krachtig in café De Blauwe Kater - GrootHeerenveen

Kort en Krachtig in café De Blauwe Kater

0

HEERENVEEN – Vrijdag 8 december vanaf 21.00 uur staat de eerste POPstad Heerenveen: kort en KRACHTIG van dit seizoen op het programma.

Deze eerste editie van het lopende culturele  seizoen, vindt plaats in café De Blauwe Kater, aan de Oude Koemarkt 1 in Heerenveen. Tijdens deze avond zullen een viertal getalenteerde bands zich “Kort en Krachtig” presenteren aan het publiek. Iedere band met een eigen stijl en karakter staat. De toegang van deze avond gratis en is voor jong en oud.

De avond wordt georganiseerd door POPstad Heerenveen. Heerenveen en omgeving heeft veel muziektalent die POPstad Heerenveen een podium wil geven.  Met elke keer een ander thema, op een andere locatie en een andere programmering.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend