Boekhuis De Brug viert 35 jarig jubileum - GrootHeerenveen

Boekhuis De Brug viert 35 jarig jubileum

0

HEERENVEEN – Afgelopen zaterdag was het precies 35 jaar geleden dat Boekhuis De Brug in Heerenveen voor het eerst de deuren opende.

Drie echtparen begonnen destijds in een klein pand aan de Nieuwburen  met de verkoop van christelijke boeken en kaarten. Vijftien jaar later kon De Brug het pand van voormalig boekhandel Sevensma aan de Vleesmarkt betrekken, waardoor het assortiment kon worden uitgebreid met meer muziek en cadeauartikelen. De winkel wordt vanaf het begin gerund door een enthousiast team van vrijwilligers.

Op de jubileumzaterdag organiseerde De Brug diverse feestelijke activiteiten en waren er aantrekkelijke aanbiedingen in de winkel te vinden. ‘s Middags waren er diverse live optredens van afwisselend Gospel Choir New Creation en Grytsje Kingma. Verder waren er demonstraties handlettering en biblejournaling,  een inloop-kinderworkshop en een winactie. Bovendien kregen de eerste honderd klanten bij aankoop vanaf € 10,- een goedgevulde goodiebag cadeau. 

Het was de gehele dag een drukte van belang bij het jubilerende boekhuis.

Foto’s: Frank Vink

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend