Gezellige wintermarkt in Mildam - GrootHeerenveen

Gezellige wintermarkt in Mildam

0

MILDAM – Zaterdag was het weer tijd voor de jaarlijks terugkerende Wintermarkt in Mildam.

Op 7 verschillende (overdekte) locaties in het dorp Mildam lieten 40 deelnemers hun creatieve/culinaire uitingen zien. De wintermarkt telde dit jaar ongeveer 50 stands  voor een ieder die iets bijzonders – of gezelligheid – zoekt. Het aanbod varieerde van brokante, kunst, kleding en woonaccessoires tot boeken, creatieve hebbedingetjes en lekkere hapjes. Op verschillende plekken kon het publiek genieten van live muzik.

Nieuw was de gratis pendeldienst per huifkar van Mildam naar De Geele Bosch, waar diverse workshops werden verzorgd voor kinderen van 9 tot 93. En inn de middag waren er muzikale optredens door kinderen van de Tjongerschool.

Ook Galerie Mildam was weer van de partij. Naast de vaste collectie van viltdesign, textielkunst, sieraden, schilderijen, glas- en papierkunst en mozaïek waren er zaterdag schilderijen/collages van tijdelijk exposant Sylvie Boersma te zien. ’s Ochtends kon men hier genieten van het pianospel van Greet Paulides uit Mildam.

De wintermarkt kon ook dit jaar weer rekenen op veel belangstelling van het publiek.

Foto’s: Frank Vink

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend