Wintermarkt met pendeldienst per huifkar in Mildam - GrootHeerenveen

Wintermarkt met pendeldienst per huifkar in Mildam

0

MILDAM – Zaterdag 25 november is er weer de jaarlijks terugkerende Wintermarkt (van 10 tot 17.00).

Op 7 verschillende (overdekte) locaties in het dorp Mildam laten 40 deelnemers hun creatieve/culinaire uitingen zien. Kom kijken op alle locaties, waar zo’n 50 stands van 10 tot 17 uur klaarstaan voor wie iets bijzonders – of gezelligheid – zoekt. Het aanbod varieert van brokante, kunst, kleding en woonaccessoires tot boeken, creatieve hebbedingetjes en lekkere hapjes. Nieuw is de gratis pendeldienst per huifkar van Mildam naar De Geele Bosch, waar diverse workshops worden verzorgd voor kinderen van 9 tot 93. En tussen 12 en 14 uur zijn er muzikale optredens door kinderen van de Tjongerschool.

Ook Galerie Mildam is weer van de partij. Naast de vaste collectie van viltdesign, textielkunst, sieraden, schilderijen, glas- en papierkunst en mozaïek zijn er de schilderijen/collages van tijdelijk exposant Sylvie Boersma te zien. ’s Ochtends kan men genieten van het pianospel van Greet Paulides uit Mildam. Van 14.00 – 17.00 zorgen Arwin Warners en Robert Jan van Hoogdalem voor de muzikale invulling. Samen vormen zij de band Van Luie Kees. Zij brengen een niet alledaagse, maar ongecompliceerde mix van folk, country en kleinkunst. (www.vanluiekees.nl).

Vanaf 13.30 zit Tineke Noordzij (Rotterdam) weer in het kerkje klaar om in ongeveer 10 minuten uw portret te aquarelleren.

Kortom, van alles te zien, horen en doen! Welkom!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend