Versiering voor iedere kerstboom bij He-as Bloemsierkunst - GrootHeerenveen

Versiering voor iedere kerstboom bij He-as Bloemsierkunst

0

HEERENVEEN – Onlangs is He-as Bloemsierkunst verhuisd naar de Marktweg in Oudeschoot. De nieuwe winkel is al geheel in kerstsferen gebracht.

,,We hebben voor iedereen betaalbare versieringen voor de kerstboom of ter decoratie. Voor iedere kerstboom hebben wij een bal” aldus Bert Kuipers van He-as.

In de winkel maakt de klant kennis met een drietal themas;

 ‘Urban jungle’
Het is eigenlijk gek dat je bij ‘urban jungle’ niet direct denkt aan kerst. ‘Urban jungle’ draait namelijk om het in huis halen van de natuur, een element dat tijdens kerst deels centraal staat. Combineer de ‘urban jungle’ met boomschors producten, kerstballen of andere kerstmaterialen en creëer zo een natuurlijk chique uitstraling.

 ‘Basic chique’
Dit thema met veel goud en brons tinten zorgt voor een gezellige en warme sfeer. Het is daarom niet vreemd dat PTMD deze tinten de hoofdrol heeft laten spelen in hun nieuwe kerstcollectie. Een totale sfeer die in combinatie met een open haard en een ruige lederen bank zorgt voor een fantastisch stoere basic chique uitstraling.

‘Winter sky’
Uitgekeken op de groene boom met kleurrijke ballen? Haal dan de winter bij je in huis! Nee niet die vieze Nederlandse winter, maar de ijskoude winter die je alleen kunt ervaren in het hoge noorden. In het ‘winter sky’ thema combineer je namelijk zilver en wit tinten samen met ‘winter frost’ achtige materialen. Van witte sneeuwuilen tot een compleet witte boom, dit maakt deze alternatieve kerstdecoratie compleet. Nog een bijkomend voordeel, je kunt op deze manier van ijskoude winterse sferen genieten zonder in de kou te hoeven zitten.

Al deze bijzondere decoratie materialen en een groot aantal (ook groene) kunstkerstbomen zijn te verkrijgen bij he-as aan de marktweg 88 in Heerenveen.

Laat je verrassen en geniet in het weekend van al het moois onder het genot van een heerlijk bakje koffie en een gebakje.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend