Politie waarschuwt voor pannen- en messenverkopers - GrootHeerenveen

Politie waarschuwt voor pannen- en messenverkopers

1

HEERENVEEN – De politie in Heerenveen waarschuwt voor pannen- en messenverkopers. De artikelen worden huis aan huis aangeboden maar soms ook op openbare plaatsen zoals parkeerplaatsen.

Vaak is het aanbieden niet illegaal, maar is de prijs/kwaliteit niet met elkaar in balans. Soms gaat aan de verkoop een smoes vooraf, zoals dat iemand net van een beurs komt en deze over heeft en snel kwijt moet voor een veel lagere prijs dan de waarde. De pannen- en messensets hebben echter niet de waarde die er voor gevraagd wordt. Oudere mensen blijken vaak slachtoffer te zijn van dergelijke praktijken. Bespreek deze praktijken ook met uw (wellicht oudere) familieleden die niet over Facebook beschikken.

1 reactie

  1. Vraag dit soort verkopers ook altijd naar hun ventvergunning !! Kunnen ze die niet tonen: bel de politie. Ook hangen dit soort verkopers b.v. het volgende verhaaltje: “Kom van een beurs en heb deze pannen overgehouden. Wil ze kwijt en daarom biedt ik ze voor een lage prijs aan.” TRAP ER NIET IN !!!
    Ik heb dat zlf eens meegemaakt. Toen ik de man naar een vergunning vroeg was hij snel verdwenen…….

X
X

Deel dit met een vriend