Relatie APK bij Fideliz Mediation te Heerenveen - GrootHeerenveen

Relatie APK bij Fideliz Mediation te Heerenveen

0

HEERENVEEN – Kerst en oud en nieuw nadert weer. Gezellig met het hele gezin kerst vieren. Naar opa’s en oma’s, ooms en tantes, neven en nichten en gezellig gourmetten.

Het kan allemaal zo gezellig zijn, echter kan het ook een moment zijn waarop je veel ballen hoog probeert te houden. Juist om het gezellig te houden. Want je zit eigenlijk niet lekker in je vel. Je loopt continu met de vraag in je hoofd: “Wil ik nog verder met mijn partner?” De ene keer weet je zeker dat je weg wilt, de andere keer twijfel je ontzettend en weer een andere keer wil je helemaal niet weg. Je hoofd en je hart zijn in dubio met elkaar. Wat ga je doen en hoe vind je de antwoorden op je vragen? Door in gesprek te gaan met je partner, kun je elkaar wellicht weer vinden. Wanneer je signaleert dat er binnen jouw relatie één of meer regelmatig terugkerende conflicten bestaan (over jouw relatie, de opvoeding van jullie kinderen, het omgaan met familie, etcetera) waarbij het niet lukt om deze samen op te lossen, kan mediation uitkomst bieden. Doordat er een negatief patroon in de communicatie tussen jullie beiden is ontstaan, lijkt het vinden van een oplossing onmogelijk geworden.

Fideliz Mediation te Heerenveen biedt hulp bij het helder krijgen van de oorzaken van de verstoorde communicatie. Door op een andere (geweldloze) manier over ditzelfde probleem te communiceren waardoor de oplossing wel gevonden wordt. Bijkomend effect is dat jullie door deze ervaring in de toekomst op een betere manier met elkaar, over zich voordoende meningsverschillen, zult kunnen praten en wél tot oplossingen komt. Misschien is jullie relatie toch nog te redden? Bernadette Keijzer zegt: “Een relatie moet je, net als bijvoorbeeld je boekhouding en je huishouding, bijhouden. Iedereen zou regelmatig een relatie-APK uit moeten voeren en zichzelf de vraag moeten stellen of dit nog de relatie is die ze willen, of men nog gelukkig is met de huidige situatie en zo niet, wat ze hier aan kunnen doen?”

Voor meer informatie kunt u bellen met Fideliz Mediation 06 838 493 49 of kijk op www.fideliz.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend