Intocht Sinterklaas Heerenveen op zaterdag 18 november - GrootHeerenveen

Intocht Sinterklaas Heerenveen op zaterdag 18 november

1

HEERENVEEN – Op zaterdag 18 november is het weer zover. Sinterklaas komt met zijn Pieten omstreeks 14:00 aan in Heerenveen.

Kom jij Sinterklaas welkom heten in het gezellige Heerenveense centrum? Op verschillende plekken zal Sinterklaas langs komen en geeft aan zo veel mogelijk kinderen een handje, en de zwarte pieten natuurlijk een hand vol pepernoten.

Jouke de Vries zal om 13:00 starten met gezellige muziek en een kindershow. Sinterklaas en zijn vloot zal via de Hearresleat varen langs de fok en zal aanleggen in de kolk aan het Breedpad, om daarna een wandeltocht te maken door het Heerenveense centrum.

Sinterklaashotel

Het Sinterklaas Hotel in Heerenveen is geopend op zaterdagmiddag 25 november en zondagmiddag 26 november, tot 17:00 uur. En is uiteraard gratis toegankelijk. Kleurplaten, tekeningen of verlanglijstjes kunnen hoogstpersoonlijk aan de goede Sint overhandigd worden.

1 reactie

  1. Nu hoop ik 1 ding: Dat we hier geen ge o.h. krijgen hebben over de “vorm en kleur” van Sint zijn knechten. Ik hoop “gewoon” zwart zoals het al heel lang bedoeld is. En zelfs degenen die daar problemen mee hebben wegens een zeker verleden kunnen niet om het volgende heen: Als er schmink wordt gebruikt zo zwart als roet of toner kan er niemand meer bezwaar hebben. Immers: Er bestaan nergens op aarde mensen met een huidskleur welke overeenkomt met die van roet. Oh ja, op 1 na: Moriaantje (van het kinderliedje) ūüėČ

X
X

Deel dit met een vriend