De Buurman viert twintig jarig bestaan met Hans Dulfer - GrootHeerenveen

De Buurman viert twintig jarig bestaan met Hans Dulfer

0

Het is feest bij De Buurman Bar & Grill in het centrum van Heerenveen. Op vrijdag 24 november is het precies twintig jaar geleden toen Eetcafé De buurman de deuren opende.

Door de jaren heen heeft het bedrijf een aantal keren veranderingen doorgevoerd in het concept. ,,In de eerste vijf jaar waren we een café waar je ook een hapje kon eten. In de jaren daarna veranderde dit naar een restaurant  waar je ook een borrel of een heerlijk speciaal biertje kan nuttigen” legt eigenaar Henk Wolthuis uit.

Onlangs is het restaurant beneden geheel verbouwd. Momenteel ondergaat de bovenverdieping een grondige verbouwing. Hier wordt een tweede keuken gerealiseerd en ook het zitgedeelte wordt grondig aangepakt. ,,Hier kunnen onze gasten straks kookworkshops volgen en de ruimte kan afgehuurd worden voor feesten en partijen. Door de open keuken met industriële look kunnen de gasten meekijken hoe onze koks de meest verrukkelijke gerechten bereiden op onze Josper Grill. We werken uitsluitend met eerlijke producten en staan dan ook garant voor het beste vlees. Uit eten gaan bij De Buurman is volgens mij dan ook een leuke belevenis” aldus Henk.

Op vrijdagavond 24 november wordt er een feestje gevierd ter ere van het twintig jarig bestaan. Niemand minder dan Hans Dulfer komt op deze avond een optreden geven. ,,Een ieder is van harte welkom om met ons de afgelopen twintig jaar te vieren, en te proosten op de komende twintig jaar!” sluit Henk af.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend