Toneelclub Flora speelt Loenatik in Posthuis Theater - GrootHeerenveen

Toneelclub Flora speelt Loenatik in Posthuis Theater

0

HEERENVEEN – De toneelclub van Buurtvereniging Flora speelt op zaterdag 18 november het komische stuk Lamelos in het Heerenveense Posthuis Theater.

Dit is in het Fries geschreven door Tjerk Kooistra. Hij heeft het gebaseerd op de tv serie van film van de VPRO in de jaren 90, Loenatik. Uiteraard zitten alle personages zoals de Majoor, Dr. Doolittle, Beppy, Fats en mevr. de Haas ook in dit stuk. Het belooft een avond vol humor en vermaak te worden.  De avond begint om 20.00 uur en niet leden van Flora betalen 7,50 euro voor een avond vermaak. Na toneelvoorstelling is er een verloting en muziek van “DJ Appie”

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend