Gemeente Heerenveen schaft bruggeld af - GrootHeerenveen

Gemeente Heerenveen schaft bruggeld af

1

HEERENVEEN – D66 Heerenveen heeft donderdagavond tijdens de begrotingsvergadering het voorstel gedaan om vanaf 2018 het bruggeld af te schaffen. Dit past volgens D66 namelijk niet bij een gemeente die waterrecreatie belangrijk vindt.

Tijdens de behandeling van de begroting 2018 heeft de gemeenteraad ingestemd met het voorstel van D66 om het bruggeld af te schaffen. Ook de partijen FNP en GroenLinks waren enthousiast en dienden het amendement mede in. De andere partijen sloten zich bij de behandeling in de raadsvergadering aan. Het initiatief werd raadsbreed gesteund.

Door het bruggeld af te schaffen wil de gemeente de drempel om Heerenveen en Akkrum te bezoeken wegnemen. 

1 reactie

  1. Als je dan ZO gastvrij wilt zijn als gemeente, schaf dan ook het parkeergeld af……… Nu zou je kunnen stellen dat booteigenaren meer welkom zijn dan automobilisten……….. Nou weet ik wel zeker dat er meer autobezitters zijn dan bootbezitters met boten welke niet kunnen varen als bruggen niet worden bediend.
    Ik gun de bootjesmens zijn pleziertje heus wel. Toch wil ik er geen zekere bijsmaak aan over houden.
    Dus D66 voordat jullie jezelf een te dikke veer in je gat steken………..p

X
X

Deel dit met een vriend