Dode en zwaar gewonde bij ongeval op A32 bij Akkrum - GrootHeerenveen

Dode en zwaar gewonde bij ongeval op A32 bij Akkrum

0

AKKRUM – Bij een ernstig verkeersongeval op de A32 bij Akkrum is dinsdagavond een 37 jarige man uit Leeuwarden om het leven gekomen.

Meerdere auto’s botsten op een voertuig met pech. Behalve het dodelijke slachtoffer raakte er ook een persoon zwaar gewond. De A32 tussen Heerenveen en Akkrum was door het ongeval lange tijd afgesloten. Het verkeer werd bij Knooppunt Heerenveen omgeleid. Er kwamen meerdere ambulances ter plekke en een Mobiel Medisch Team ter plaatse. De bestuurder van de auto met pech betrof een 45-jarige inwoner uit Leeuwarden. Hij kwam met de schrik vrij.

Foto’s: Cheryl ten Brug/BTB Fotografie

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend