Actie "Hart voor Minima Heerenveen" van Stichting Houvast - GrootHeerenveen

Actie “Hart voor Minima Heerenveen” van Stichting Houvast

0

HEERENVEEN – Met de decemberperiode in zicht en de moeilijke situatie voor mensen die net niet in aanmerking komen voor bijstand of voedselbank en chronisch ziek zijn wil Stichting Houvast een lichtpuntje aanreiken.

Ieder jaar worden hiervoor voedingsmiddelen , sfeerlichtjes en leuke lieve attenties verzameld voor dit doel.

Stichting Houvast verzameld daarom ook vv-bonnen, kappersbonnen, slagersbonnen etc etc. Wilt u meehelpen door de cadeaukaart af te staan die de -loterij heeft toegestuurd kunt u deze toesturen naar  Steunpunt Minima Stichting Houvast Heerenveen secr. Van Dekemalaan 3 8442BA Heerenveen. Waar zoals ieder jaar vrijwilligers klaarstaan om wat aan giften binnenkomt mooi te verpakken.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend