Talenten showen hun kunsten op Streekein Festival - GrootHeerenveen

Talenten showen hun kunsten op Streekein Festival

0

GERSLOOT – Dit weekend staat Gersloot weer in het teken van het jaarlijkse Streekein Festival.

Het festival ging vrijdagavond van start met optredens van AC-DC Highway To Rosie en Iron Maiden

Zaterdagmiddag konden de jongens en meisjes uit de Streek en daarbuiten hun talenten showen tijdens een talentenjacht.  Naast de jongeren stond dit jaar het bestuur van de G.F.T.O voor een grote uitdaging. Uitgedaagd door de competitie volleybaldames van S.V. Hercules om dit jaar hun surprise act te laten zien.
Daarnaast was er zaterdagmiddag voor de jeugd nog veel meer te doen: springkussens, schminken, eten, knutselen en spelletjes spelen.

Zaterdagavond zullen Stone Good en de Memphis Maniacs hun opwachting maken. Zondag wordt het driedaagse festival afgesloten met een Hollandse avond. Ronny Ruysdeal, Jelle B, Steff Ekkel, Jelle Jitze en Rene Kart staan vanaf 21.00 ur afwisselend op het podium in de feesttent.

Foto’s: Frank Vink

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend