WijnSpijs-Wandeling langs zeven Heerenveense restaurants - GrootHeerenveen

WijnSpijs-Wandeling langs zeven Heerenveense restaurants

0

HEERENVEEN – Op zondag 12 november wordt de eerste WijnSpijs-wandeling gehouden in Heerenveen. Proef de lekkerste wijnspijs-combinaties tijdens een culinaire wandeling langs zeven verschillende Heerenveense restaurants.  

,,Je wandelt vanaf 12:00 ’s middags langs elk restaurant. Overal staat een waanzinnige wijnspijs combinatie voor je klaar. Na het uitbuiken wandel je op eigen gelegenheid door naar restaurant nummer 2… Zo ga je door totdat je alle zeven deelnemende restaurants van je bucketlist hebt afgevinkt. De restaurants weten van elkaar wat ze serveren. Zodoende zul je niet twee keer hetzelfde gerecht tegenkomen. Bij de gerechten wordt een passend wijntje geserveerd. Voor de niet drinkers is een frisje uiteraard ook mogelijk. Een ware culinaire belevenis die jaarlijks terug moet komen” laat Jaap Jonker van restaurant De Thuishaven weten.

De deelnemende restaurants zijn; De Thuishaven, Het Postkantoor, Gusto, Novus, De Buurman, ’t gerecht en Het Ambacht.

Meer info vind je HIER!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend