Gewonde bij ongeval op Atalantastraat - GrootHeerenveen

Gewonde bij ongeval op Atalantastraat

0

HEERENVEEN – Bij een ongeval tussen twee auto’s op de Atalantastraat in Heerenveen is zondagochtend een persoon gewond geraakt.

Op de kruising met de Abe Lenstra Boulevard ging het mis door een voorangsfout. Zowel politie, brandweer als ambulance werden opgeroepen om hulp te verlenen. Al snel bleek dat hulp van de brandweer niet nodig was. De gewonde persoon is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Een berger kwam ter plaatse o de voertuigen af te slepen. Het verkeer op de Atalantastraat heeft enige tijd hinder ondervonden van het ongeval.ongeval atalantastraat1 ongeval atalantastraat2 ongeval atalantastraat3 ongeval atalantastraat4

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend