Ongeval met meerdere voertuigen op A7 bij Oudehaske - GrootHeerenveen

Ongeval met meerdere voertuigen op A7 bij Oudehaske

0

OUDEHASKE – Dinsdagochtend rukten de hulpdiensten uit voor een ongeval met meerdere voertuigen op de A7 tussen Oudehaske en Joure.

Twee auto’s en een vrachtwagen waren hier door onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen. De brandweer van Joure kwam ter plaatse voor een mogelijke beknelling. Dit bleek niet het geval te zijn. Alle personen konden zelfstandig uit de voertuigen komen. Ze zijn nagekeken door het personeel van de ambulance. Het is niet bekend of er personen naar het ziekenhuis vervoerd zijn. Het verkeer op de A7 ondervond enige tijd hinder van het ongeval. Een berger heeft twee voertuigen afgesleept. De vrachtwagen kon zelfstandig zijn weg vervolgen.

Foto: ©Brandweer Joure
brw joure2

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend