Erotiekwinkel Euphoria gaat verhuizen

Erotiekwinkel Euphoria gaat verhuizen

0

HEERENVEEN – Het gaat ontzettend goed met de erotiekwinkel Euphoria in Heerenveen. De groei zit er flink in en daarmee groeit ook het assortiment.

Euphoria groeit uit zijn voegen. Ondernemer Mark Muller wil de ruime opzet van de winkel kunnen behouden en heeft daarom een groter pand in de buurt gevonden. Euphoria verhuist van Lindegracht 41 naar Lindegracht 43: één pand opschuiven dus. “Het nieuwe pand krijgt opnieuw een zo licht en open mogelijke uitstraling om de drempel voor nieuwe en bestaande klanten zo laag mogelijk te houden”, aldus Mark. Dat het concept van Euphoria werkt blijkt uit de sterk groeiende cijfers en positieve reacties van hun klanten. Naar verwachting vindt de verhuizing in november plaats: “Nog net voor Sinterklaas en Kerst, zodat we net als vorig jaar ontzettend veel mensen mogen verwelkomen, maar dan in ons nieuwe pand.”

Klanten van Euphoria komen volgens Mark overigens niet alleen uit Heerenveen, maar juist ook uit de rest van Friesland en omstreken. Iedereen is natuurlijk wel een beetje nieuwsgierig naar de winkel van Mark. Een veelgehoorde vraag aan een ondernemer in de volgens Mark leukste branche ter wereld is wat voor mensen er nou in zo’n winkel komen? “Bij Euphoria komen jongeren, ouderen, mannen, vrouwen, singles, stellen en alles wat daartussen zit. Nagenoeg elke Nederlander (en Fries) is seksueel actief en wij hebben producten om seks nóg leuker, lekkerder en makkelijker te maken”.

De keuze om te verhuizen heeft naast het groeiende assortiment uit de winkel ook te maken met de groeiende webshop-omzet. Want naast de winkel in Heerenveen verkoopt Euphoria ook erg succesvol landelijk via het internet. Dat was in eerste instantie eenvoudig op te zetten in samenwerking met een leverancier die de verzending van veel pakketten voor zijn rekening nam. Maar Euphoria gaat zich vanaf nu richten op een unieker en gevarieerd online aanbod. Door uniekere kwaliteitsproducten aan te bieden wordt de webshop beter gevonden en gaat Euphoria ook steeds meer pakketten uit eigen voorraad versturen. Een magazijn ontbrak in het oude pand, maar in het nieuwe pand heeft Euphoria ook ruimte om efficiënter pakketten te versturen.

Tot slot wil Mark dit nog even kwijt: “Ik zou graag iedereen willen uitnodigen om eens langs te komen bij Euphoria. Iedereen is welkom, ook als je gewoon nieuwsgierig bent. We bieden iedereen de mogelijkheid om relaxt rond te kijken en dat kan desgewenst zelfs met een heerlijk bakje koffie of thee”. Ook op de webshop rondsneupen en vragen stellen kan erg goed bij Euphoria. “Ook online helpen we klanten graag met advies en/of keuzehulp”.
euphoria

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend