Tractor rijdt slagboom spoorwegovergang kapot - GrootHeerenveen

Tractor rijdt slagboom spoorwegovergang kapot

0

HEERENVEEN – Een tractor is vrijdagmiddag tegen een slagboom gereden van de spoorwegovergang aan de Rottumerweg.

Dat twitterde Prorail aan het einde van de middag. Het is niet bekend hoe het kon gebeuren dat de tractor tegen de slagboom reed. Door de klap raakte de slagboom zodanig beschadigd dat deze vervangen moest worden. Daarvoor kwamen meerdere werknemers van Strukton ter plaatse.

De politie sloot één rijrichting af zodat de werknemers veilig aan het werk konden. Bestuurders die richting Rottum reden moesten omrijden. De treinen ondervonden ook hinder door de werkzaamheden en reden stapvoets langs de overweg.

Foto’s en video BTBfotografie
spoorwegovergang1 spoorwegovergang2 spoorwegovergang3 spoorwegovergang4

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend