De boodschappen laten bezorgen in Heerenveen - GrootHeerenveen

De boodschappen laten bezorgen in Heerenveen

0

HEERENVEEN – Tegenwoordig wordt het de consument op alle vlakken zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Dat geldt ook voor het doen van de boodschappen. Waar we vroeger genoodzaakt waren om naar de lokale supermarkt te gaan, is dit tegenwoordig ook steeds meer en meer online mogelijk. Met name jonge gezinnen en ouderen maken dankbaar gebruik van de boodschappen bezorgdiensten. Boodschappenspot.nl zocht uit wat de mogelijkheden zijn rondom boodschappen bezorgen in Heerenveen: Kan ik hier mijn boodschappen online bestellen en laten bezorgen?

Albert Heijn
Albert Heijn is ook online de grootste supermarkt van Nederland. AH bezorgt op dit moment al op zo’n 80% van de adressen van Nederland. En ook inwoners van Heerenveen kunnen de boodschappen laten thuisbezorgen door de blauwe busjes van Appie. Een afhaalpunt is er in Heerenveen nog niet. Het dichtbijzijnste AH pick-up point ligt in Leeuwarden. Voor mensen die in (of rondom) Leeuwarden werken kan het handig zijn om uit het werk de boodschappen hier af te halen.

Bestellen op AH.nl
Minimum bestelbedrag: €70
Bezorgkosten: vanaf €4,95
Pick-up point: vanaf €1,50

Jumbo
Ook Jumbo is een grote naam als het gaat om online boodschappen doen. In tegenstelling tot Albert Heijn zet Jumbo vol in op de afhaalpunten. Jumbo bezorgt nog niet in Heerenveen, maar inwoners kunnen wel online bestellen en de boodschappen afhalen bij Jumbo De Greiden (Jister 29). Bij het online bestellen kies je zelf een moment dat het jou uitkomt.

Bestellen op Jumbo.com
Minimum bestelbedrag: €25
Bezorgkosten: geen bezorging in in Heerenveen
Pick-up point: €1,95

SPAR
Van alle supermarkten heeft SPAR het grootste bezorggebied in Nederland. Volgends de website SPAR.nl bezorgt men ook in Heerenveen. Hiervoor dien je SPAR Oenema aan de Duimstraat 51 in Echtenerbrug te kiezen. Online boodschappen doen bij SPAR biedt een aantal belangrijke voordelen: geen min. bestelbedrag, vanaf €50 geen bezorgkosten en vandaag bestellen = vandaag in huis.

Bestellen op Spar.nl
Minimum bestelbedrag: Geen
Bezorgkosten: €4,95 (gratis bij bestellingen vanaf €50)
Pick-up: gratis

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend