Langweer zeilt laatste drie SKS wedstrijden definitief niet mee

Langweer zeilt laatste drie SKS wedstrijden definitief niet mee

0

LANGWEER – Het skûtsje van Langweer zeilt de laatste drie wedstrijden van het SKS-kampioenschap definitief niet mee. Na het kampioenschap zal Langweer in gesprek gaan met de SKS over de situatie.

De wijze waarop het Langweerder skûtsje ongenoegen uitte betreffende de vorig jaar aangenomen zeilformule was niet correct. Handelend vanuit emotie werd er voor een onjuiste vorm gekozen. SSD beseft dat deze strijd niet in de wedstrijdreeks moet worden gevoerd maar in de algemene ledenvergadering van de SKS. Schipper, bemanning en commissie hebben echter nooit de intentie gehad de SKS moedwillig te beschadigen en betreuren het dan ook dat dit binnen de SKS wel zo wordt ervaren.

Het bestuur, de schipper en bemanning bieden dan ook oprechte verontschuldigingen aan richting de leden van de SKS.

Na overleg tussen de beide partijen is besloten na het kampioenschap een vervolgoverleg te laten plaatsvinden waarin de ontstane situatie van het Langweerder skûtsje aan de orde komt.

De overige drie wedstrijddagen zal Langweer niet meezeilen. Het Langweerder skûtsje zal zich de resterende wedstrijden afmelden bij de wedstrijdcommissies.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend