sc Heerenveen presenteert nieuw aanvalsduo - GrootHeerenveen

sc Heerenveen presenteert nieuw aanvalsduo

0

HEERENVEEN – sc Heerenveen heeft zich in twee dagen tijd versterkt met drie spelers.

Donderdag tekende verdediger Denzel Dumfries voor vier jaar. Vrijdag verbonden de vleugelaanvallers Marco Rojas uit Nieuw-Zeeland en Nemanja Mihajlović uit Servië zich voor langere periode aan de Friese club.

Technisch manager Gerry Hamstra toonde zich ingenomen met de komst van de beide aanvallers. ‘Marco en Nemanja brengen snelheid en diepte. Wij hebben spelers die graag in de bal willen komen, vandaar dat onze scouts gekeken hebben naar voetballers die diepgang aan ons spel toevoegen.’

sc Heerenveen vertrekt vrijdagmiddag naar Oostenrijk voor een trainingskamp en oefenduel tegen het Turkse Trabzanspor. Hamstra is blij dat de drie nieuwelingen vanmiddag mee kunnen Oostenrijk. ‘Alles was er op gericht de nieuwe spelers tijdig in het vliegtuig te krijgen. Het is lekker dat ze beschikbaar zijn voor het trainingskamp en oefenduel.’

Foto’s: Dennis Stoelwinder
sch3sch2

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend