Denzel Dumfries gepresenteerd bij sc Heerenveen - GrootHeerenveen

Denzel Dumfries gepresenteerd bij sc Heerenveen

0

HEERENVEEN – Denzel Dumfries zette vanmiddag zijn handtekening onder een vierjarig contract bij sc Heerenveen. Speler en club waren blij met de krabbel.

De van Sparta Rotterdam overgekomen verdediger zocht en vond een nieuwe impuls in Friesland. sc Heerenveen kreeg de gewenste versterking voor de defensie.

De achterste linie kon na het vertrek van de basiskrachten Marzo, Bijker en St. Juste wel een aanvulling gebruiken. De Deen Daniel Høegh werd met het oog op een transfer van St. Juste enige weken geleden al gehaald. Met Dumfries heeft sc Heerenveen nu ook een vervanger voor de naar het Belgische Lokeren vertrokken Stefano Marzo.

Met de 21-jarige in Rotterdam geboren Dumfries haalt sc Heerenveen een talent in huis. Hij werd in het seizoen 2015-2016 uitgeroepen tot het grootste talent van de Jupiler League en maakte afgelopen seizoen een stormachtige ontwikkeling door. Zijn goede spel leverde de Arubaan vorig jaar november voor het eerst een uitnodiging van Jong Oranje uit.

Foto’s: Martin de Jong
Dumfries Martin de Jong 1

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend