Friese Ballonfeesten onder ideale omstandigheden van start - GrootHeerenveen

Friese Ballonfeesten onder ideale omstandigheden van start

0

JOURE – Woensdagavond ging de 32e editie van de Friese Ballonfeesten in Joure onder ideale omstandigheden van start.

Het was prima weer om met een luchtballon het luchtruim te kiezen. Vanaf zeven uur werden de eerste ballonnen onder grote publieke belangstelling klaargelegd op het veld. Rond half acht gingen de eerste ballonnen de lucht in. Hierna volgden nog vele ballonnen waaronder een aantal specials zoals een ufo, molen, ijsje en een enorme motor. Het in grote getale aanwezige publiek genoot zichtbaar van het ballonspektakel op de Nutsbaan. Na het opstijgen van de ballonnen werd er een demonstratie gegeven met modelballonnen.

De Friese Ballonfeesten zijn een uniek evenement, dat als een magneet jaarlijks tussen de 20.000 en 25.000 nationale en internationale bezoekers trekt. Daarmee staat het grootse ballonevenement al jaren in de top van de vaderlandse evenementenagenda’s. De Friese Ballonfeesten kregen van het publiek onlangs het predikaat Beste Uitje 2017 in Friesland.

Het publiek heeft iedere avond een prachtig uitzicht op een Nutsbaan vol met heteluchtballonnen. Vijf avonden zullen er maximaal 35 van deze ballonnen in allerlei kleuren en maten opstijgen.

Naast het ballonspektakel staat de Nutsbaan bol van de activiteiten voor jong en oud.

Voor het programma van de komende dagen klikt u HIER!

Foto’s: Dennis Stoelwinder
ballon1 ballon2 ballon3 ballon5 ballon6 ballon7 ballon8 ballon9 ballon10 ballon11 ballon12 ballon13 ballon14 ballon15 ballon16 ballon17 ballon18 ballon19 ballon20 ballon21 ballon22 ballon23 ballon24 ballon25 ballon26 ballon27 ballon28 ballon29 ballon30 ballon31 ballon32 ballon33ballon34Hieronder een mooie Timelaps van SR Fotografie

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend