Videoclip Erica Greenfield opgenomen in Heerenveen - GrootHeerenveen

Videoclip Erica Greenfield opgenomen in Heerenveen

0

HEERENVEEN – De videoclip bij de nieuwe single ELEVATE van zangeres Erica Greenfield is grotendeels opgenomen in Heerenveen en omgeving.

Tijdens de Night Of The Koemarkt presenteerde Erica haar nieuwe single op spectaculaire wijze aan het publiek. In een speciale constructie vloog Erica tijdens haar optreden enkele meters boven het grote podium. Tegelijkertijd werden er opnames gemaakt voor de videoclip.

,,Ergens in januari werd ik gevraagd of ik dit jaar weer mee wilde doen met de Night Of The Koemarkt in Heerenveen. Ik zei direct ja, want zelden kom je in zo’n warm bad terecht als bij dit geweldige evenement. Toen dacht ik: wat nou, als ik mijn nieuwe single daar live ga releasen? En die live ga filmen als videoclip? En hoe gaaf zou het zijn als ik dan ga vliegen? Nee daar gaan ze nooit mee instemmen. Maar niet geschoten is altijd mis. Dus de stoute schoenen aangetrokken en gewoon gevraagd. En guess what? De organisatie zei op alles volmondig JA. Hoe dan?!?! Mijn knotsgekke idee om te gaan vliegen, iets wat ik nog nooit op deze wijze gedaan heb, en direct een live videoclip te schieten. Het kwam gewoon uit!” Laat een trotse Erica weten.

Ook in Heerenveen en omgeving werden daags na de Night Of The Koemarkt beelden geschoten voor de clip. De Ecokathedraal in Mildam, de Belvedère toren in Oranjewoud en ijsstadion Thialf komen voorbij in de clip.

Nieuwsgierig geworden? Check hieronder de nieuwe videoclip ELEVATE van erica Greenfield!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend