Prachtige specials tijdens 32e editie Friese Ballonfeesten - GrootHeerenveen

Prachtige specials tijdens 32e editie Friese Ballonfeesten

1

JOURE – Tijdens de 32e editie van de Friese Ballonfeesten zullen onder de tientallen deelnemende heteluchtballonnen uit binnen- en buitenland ook weer de nodige special shapes zijn.

Dit zijn ballonnen met een speciale afwijkende vorm. Het aantal ballonnen dat vanaf de Nutsbaan opstijgt wordt door de vele toeschouwers al als indrukwekkend ervaren, maar de specials gooien daar nog een schepje bovenop. Dit jaar komen onder andere de Racemotor, de Hollandse Molen, het zelfportret van de wereldberoemde schilder Vincent van Gogh naar Joure. Nog een andere beroemde ballon, zelfs een filmster, is de UFO. Deze werd gebruikt in de film “Independence Day”, de Amerikaanse kaskraker die uit kwam in 1996. Uit Engeland komt ook nog het vrolijke groene mannetje Buddy.

Dit jaar zijn de Friese Ballonfeesten van 26 t/m 30 juli.

Voor meer informatie over de Friese Ballonfeesten klik je HIER!
special1

1 reactie

  1. Peter Bokma op

    Meer dan 10 jaar geleden heb ik een aantal ballonvaarten gemaakt. Een echte belevenis. Ik heb altijd last gehad van extreme hoogtevrees. Ik kan u verzekeren dat je daar in een ballonmand totaal geen last van hebt !!
    Over de specials: Prachtige exemplaren bij. In de praktijk vaar je met een special vaak minder ver dan met een standaard ballon. Ook wel logisch: de vaak grote specials zijn b.v. gevoeliger voor de wind. Ik kan het echt iedereen aanraden om eens een vlucht mat een ballon te maken als je de mogelijkheid daar toe hebt/kunt krijgen. Er is nog 1 ding waar ik eigenlijk echt nieuwsgierig naar ben: Hoe het zou voelen als een ballonmand een transparante bodem zou hebben……………..

X
X

Deel dit met een vriend